Фулъм Арсенал



Прогноза Х



Седмият кръг на английската Висша лига ни представя лондонско дерби между отборите на Фулъм и Арсенал. В такива двубой няма фаворити. Отбора на Фулъм е на 13 позиция с 6 точки, а Арсенал има спечелени 9! Като всяко дерби - особенно от Лондон мача може да завърши със всеки възможен знак "1х2". В предвид, че са домакини макар и символични, играчите на Рой Ходжсън няма да се дадат без бой! Отбора на Фулъм по традиция са доста труден отбор за Арсенал. Последния сезон те записаха победа и равен срещу Арсенал, което красноречиво говори, че играчите на Фулъм не се притесняват от класата на своя съперник! Най-логичния знак за мен е Х!

Прогноза Х ср.коефициент 3.65

Уигън Челси




Прогноза 2


Уигън и Челси - Два отбора с различни цели и възможности. Засега Челси направи летящ старт в premiership записвайки 6 победи от 6 мача и е едноличен лидер с 3 точки аванс пред втория- Манчестър Юнайтед! Целите на Уигън ще са оставане в елита, докато Челси ще гони 1-во място и евентуално спечелване на ШЛ. Въпреки проблемите които се стовариха върху Челси, срещу отбор като Уигън 3-те точки трябва да са протоколни! Всичко е възмочно но отбора на Челси е доста по-добър от Уигън и това личи от изиграните 6 двубоя от началото на кампанията!


Прогноза 2 ср.коефициент 1.40

Тотнъм Бърнли




Прогноза 1



Тотнъм и Бърнли се изправят един срещу друг в 6-тия кръг на Английската висша лига. Тотнъм е с актив от 12 точки и тази година ясно се вижда, че отбора играе корено различно в сравнение с миналия сезон! Това ни дава предпоставка да смятаме, че Тотнъм ще се цели в топ4 в края на сезона!Отбора на Бърнли от своя страна ще има цел оставане в елита и при възможност завършване в златната среда 8-12 място! Класата на Тотнъм е в пъти по-голяма, а като се има в предвид че мача се играе на "Уайт Харт Лейн" не давам никакви шансове на Бърнли!


Прогноза 1 ср.коефициент 1.45

Сток Сити Манчестър Юнайтед




Прогноза 2


Въпреки заминаването на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед в посока Реал Мадрид, клуба показва, че и този сезон ще бъде "фактор" в Английската висша лига! След 6 изиграни кръга отбора на Димитър Бербатов се намира на 2-ра позиция с актив от 15 точки, като само отбора на Челси е пред тях с пълен актив от 18 точки! Отбора на Сток Сити също започна добре надпреварата и в момента е на 11 позиция с 8 спечелени точки. Определено очаквам трудна визита на Манчестър на "Британия Стейдиъм", но победата е единственното за което отиват играчите на Алекс Фергюсън!

Прогноза 2 ср.коефициент 1.45

Ливърпул Хъл Сити





Прогноза 1


6 кръг а Ливърпул изостава на 3 точки от Манчестър Юнайтед и на 6точки от Челси и заема трета позиция във временното класиране. Ако искат да постигнат нещо по-значимо този сезон играчите на Рафа Бенитез не трябва да допускат изненади от отбори като Хъл Сити. Тук всякакъв знак освен 1 би било считано като изненада! Не ми се вярва Ливърпул да подценят своя съперник, който се представя доста зле от началото на сезона и има 4 точки от 6 мача, като заема 19 предпослено място! Този мач е един от най сигурните 1-ци за уикенда, което не е отбягнало на сайтовете съз залози!

Прогноза 1 ср.коефициент 1.27

Блекбърн Астън вила





Прогноза 2


Страхотно начало за отбора на Астън Вила от началото на тазгодишната им кампания в premiership. От 5 изиграни мача отбора има 4 победи и 1 загуба. Загубата бе от отбора на Уигън още в първия кръг, но след това момчетата на Мартин О'Нийл показаха на Ливърпул как се играе футбол, като ги надиграха като гости с 1:3. Блекбърн от своя страна са на другия полюс. След 5 мача те имат 4 спечелени точки и са на 18 позиция! Вила днес излиза без особенни проблеми в стартовия състав и смятам, че ще продължат с добрата си серия, като вземат 3-те точки от състава на Блекбърн!

Прогноза :2 ср.коефициент 2.30

Бирмингам Болтън





Прогноза X

Днес от 17:00 на стадион "Сейнт Андрюс" излизат отборите на
Бирмингам и Болтън. Домакините заемат 11 място с актив от 7
точки от изиграни 6 мача, а гостите от Болтън са на 17 позиция с едва 4 точки . В предвид класирането и по-добрата моментна форма на отбора на Бирмингам бих заложил на знак 1, но след като стана ясно че отбора ще трябва да изиграе мача без трима от основните си играчи ще заложа на поделени точки.

Прогноза: Х ср.коефициент 3.20

Портсмут-Евертън




Прогноза: 2


На Фратън Парк един срещу друг излизат отборите на
Портсмут и Евертън в пореден кръг от Английската висша
лига. Домакините започнаха катастрофално сезона като до
този момент заемат незавидната 20 позиция с 6 загуби от 6
двубоя. Евертън също не започна по най добрия начин, но
благодарение на двете си домакински победи има актив от
6 точки и е на 13 позиция. И двата отбора спечелиха мачовете
си за Карлинг къп играни съответно вторник и сряда(22-23).
Предвид слабото начало на Евертън Дейвид Мойс привлече 3
талантливи защитници(Силван Дистен,Хейтинга и Лукас Нийл)
и играта на карамелите пак потръгна.Относно Помпи работата
не е добре.Те страдат от загубени играчи през трансферния
пазар и са един от отборите считани за изпадане.
Прогноза 2. ср.коефициент 2.50